Громадський Форум провів передвеликодню толоку: садили дерева та прибирали двори

Напередодні Великодня активісти Громадського Форуму упорядковували та озеленювали мікрорайони Івано-Франківська.

Зусиллями небайдужих до екологічної ситуації мешканців та активістів ГО «Громадський Форум Івано-Франківська», було упорядковано територію та висаджено дерева у дворах багатоповерхівок за адресами: вул. Миколайчика, 17, вул. Надрічна, 223, вул. Довга, 85, вул. Пасічна, 22, вул. Довженка, 22А, вул. Пасічна, 12А, вул. Галицька, 132, вул. Федьковича, 70Б, вул. Вовчинецька, 30, вул. Вітвицького, 24, вул. Стуса, 17 та вул. Пулюя, 10.

В той же час Громадський Форум провів вже традиційну толоку у мікрорайоні Каскад, поряд із ЗОШ №25: форумівці прибрали та вивезли сміття, замість сухих та зламаних дерев посадили нові берізки.

Важливо, що це не перша екологічна акція організації. Щороку, до Великодня та зелених свят представники Громадського Форуму проводять акції по висадженню дерев та прибиранню дворових територій. Минулого року форумівці, спільно з пересічними мешканцями міста посадили понад 200 саджанців берези і смереки, упорядкували 11 дворів, а на занедбаному міською владою пустирі, навпроти школи №25 було засновано «Алею Громадського Форуму Івано-Франківська».

«Ми висловлюємо щиру подяку всім небайдужим жителям міста за їх посильний вклад в озеленення міста під час сьогоднішньої екологічної акції, - каже Юрій Соловей. - Адже наше місто потребує нових зелених скверів, алей та парків, особливо в районах новобудов».

Окрім того, потрібно розробити та поступово втілювати у життя комплексну, дієву програму по покращенню екологічної ситуації в Івано-Франківську.

old_editor, 01.04.2010 19:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини