Загиблий помер від вогнепального поранення в голову миттєво — Гультайчук про вбивство Слободяна

На Прикарпатті скоєне чергове резонансне вбивство бізнесмена.

На цей раз жертвою став 25-річний підприємець, житель Івано-Франківська Михайло Слободян.

За однієї із версій, вбивство скоїв його товариш, також житель обласного центру, 1982 року народження. Причина - потерпілий заборгував йому значну суму грошей, яку не хоті віддавати вже довгий час.

Зранку, 27 березня, під надуманою причиною, зловмисник заманив друга на територію колишніх військових об’єктів в Богородчанському районі. Там він застрелив потерпілого, заволодів його мобільними телефоном та автомобілем, який невдовзі підпалив та залишив на одній із лісових доріг Тисменецького району.

Якщо притримуватися версії родичів Михайла Слободяна, то вбивство було ретельно продумано, адже тіло потерпілого знайшли в глибокій шахті, а автомобіль та речі із документами - спаленими на лісовій дорозі. Також за словами батька вбитого, до убивства може бути причетний син колишнього заступника голови Івано-Франківська Богдана Ониськіва Андрій.

За словами начальника ЦГЗ ГУ УМВС в області Василя Гультайчука, за підозрою в причетності до злочину і справді затримана особа, 28-річний житель Івано-Франківська. Порушена кримінальна справа за статтею 115, частини 2 Кримінального кодексу - навмисне вбивство із корисних мотивів.

«На даний час проводяться слідчо-оперативні дії, — каже Василь Гультайчук, — Єдине що ми можемо сказати зараз - це те, що загиблий помер від вогнепального поранення в голову миттєво. Слідство дотримується версії, що вбивство було скоєно із корисливих мотивів. Інші деталі справи - це поки таємниця слідства».

old_editor, 01.04.2010 15:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини