За сприяння Юрія Солов’я у найбільших ВУЗах міста пройдуть Вибори студентського мера-2010

У четвер, 25 березня в найбільших вищих навчальних закладах обласного центру відбудуться Вибори студентського мера-2010. Виборці, себто студенти очної форми навчання івано-франківських вишів будуть обирати свого студентського мера - найдостойнішого молодіжного лідера, який в разі обрання на посаду міського голови Юрія Солов’я, стане його заступником по питаннях реалізації молодіжної політики.

Шіснадцять кандидатів із шести ВУЗів беруть участь у проекті. Серед них: 5 представників з ПНУ ім.В.Стефаника, 4 - з ІФНТУНГ( Університет Нафти і Газу), 4 - з Медичного Університету, 2 учасники з НКЦ Одеської Національної Юридичної Академії, та один учасник з ІМЕ «Галицька Академія».

20 виборчих дільниць будуть розташовані під найбільшими корпусами навчальних закладів обласного центру. Вибори проходитимуть з 11-00 до 16-00. Дільничні виборчі комісії сформовані за принципом жеребкування між представниками кандидатів. Підраховувати голоси буде спеціально створена із довірених осіб кандидатів Центральна виборча комісія, у складі 11 осіб.



Проект поетапно триває від лютого 2010 року. Спочатку учасники формували передвиборчі штаби, збирали підписи для реєстрації в ЦВК та отримання посвідчення кандидата. Далі, аналогічно до виборів міського голови, студенти брали участь у дебатах, представляли свої передвиборчі програми та проводили агітаційну кампанію. Цікаво, що в ході проекту Громадський Форум давав можливість учасникам реалізовувати самостійно розроблені корисні соціальні програми. За час проекту «Вибори студентського мера-2010» молоді люди, спільно з форумівцями провели благодійну акцію у «Притулку для дітей», організували соціальний захід «Разом до здоров’я» та провели чимало розважальних програм.

old_editor, 22.03.2010 20:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини