Потрібно зробити так, щоб туристи, обираючи місце відпочинку серед кількох країн, обирали нас – Парфан

Головне управління з питань туризму та євроінтеграції розпочало налагодження тісних туристичних зв`язків з Польщею.

Делегація з області, що гостювала на початку березня у Польщі, провела ряд круглих столів з провідними тур операторами, зустрічі з керівництвом польського туристично-краєзнавчого товариства.

«Стосовно туризму у нашої сторони та збоку польських колег є ряд напрацювань, які невдовзі розпочнуть роботу. Зокрема, Польща запропонувала делегації Франківщини взяти участь у Краківській туристичній ярмарці, де ми зможемо представити себе, як туристичну місцевість. Власне участь у ярмарці фінансуватиметься за рахунок польської сторони», - каже заступник голови ОДА Тарас Парфан.

За словами Тараса Парфана, у 2008 році Франківську область відвідали 1 мільйон туристів, що є найвищим показником по Україні. А от Краків прийняв 11 мільйонів туристів.

«Ми повинні зробити так, щоб туристи, обираючи гірські маршрути серед кількох країн-сусідів, обирали наш Буковель», - пояснює Тарас Парфан.

У червні Івано-Франківська ОДА планує відправити на стажування до Польщі з питань туризму трьох працівників ОДА, що стане початком запозичення туристичного досвіду у сусідів.

old_editor, 13.03.2010 17:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини