Ігор Олійник: Треба, аби у владу приходили трудоголіки

Голова обласної ради Ігор Олійник вчергове зустрівся з активістами Школи лідерів та Молодіжної адміністрації області на прохання її голови Володимира Олійника.

Молоді ініціативні люди, здебільшого студенти вишів обласного центру, запитували заслуженого будівельника України, представника України у Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи Ігоря Олійника про його життєвий і професійний шлях до лідерства; про студентські роки та період становлення в основній професії будівельника, якою він по праву пишається, і якій віддав 28 років праці.

Запитувала молодь голову обласної ради про його основну мету у житті – “людську і політичну”, про те, якими якостями повинна володіти молода людина, аби стати лідером, заявити про себе у сучасному політикумі; про основні проблеми, з якими Ігор Олійник зустрівся, прийшовши до влади; про роль депутата місцевих рад і яким має бути виборча система, аби виборці знали своїх обранців в обличчя; про те, хто буде наступним головою обласної державної адміністрації тощо.

“Лідер – це людина, яка бере на себе відповідальність”. “Тих, хто приходить до влади, мають оцінювати “за ділами”, а не за словами та обіцянками”. “Треба, аби у владу приходили трудоголіки”. “Без життєвого і професійного досвіду – у владу приходити ризиковано”. “Фаховість і ще раз фаховість!”. “На жаль, у нашому суспільстві не люблять успішних людей, а якщо ми на шляху до європейської цивілізації – має бути культ успішних людей!”. “Якщо ми, зокрема небайдужа молодь, будемо стояти осторонь змін – змін у нашому хворому суспільстві не буде” – такими були основні тези з відповідей Ігоря Олійника, який дуже прихильно ставиться до молодих амбіційних людей, які так наполегливо прагнуть стати лідерами.

Прес-служба голови обласної ради

old_editor, 13.03.2010 16:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини