Ми завжди відкриті до благодійних вчинків. А допомога дітям-сиротам – взагалі — діло святе — Держипільський

На превеликий жаль і в нашій державі є таке болюче явище, як діти-сироти. Ці діти позбавлені батьківського тепла, турботи; позбавлені батьківських порад і спрямування до прекрасного. Більшість з них ще ніколи не були в театрі, на концерті, в кінотеатрі. І якщо хліб насушний та елементарний одяг вони ще можуть отримати від держави, то на культурний розвиток дітей з притулку коштів не передбачено.

«Ці діти – це наше майбутнє. І якщо зараз не забезпечити їх культурний розвиток, то ким вони виростуть? Зараз вони відкриті до всього нового і, ніби, заново пізнають світ. Тому так важливо їм прищепити любов до прекрасного, до мистецтва»,- зауважив лідер ГО «Народний Спротив» Олександр Єнько.

Саме тому, громадська організація «Народний Спротив» та колектив облмуздрамтеатру вирішили зробити дітям подарунок - можливість завітати до театру.

«Ми завжди відкриті до благодійних вчинків. А допомога дітям-сиротам – взагалі - діло святе. Тому ідею запрошення дітей з притулку до театру однозначно підтримали всі працівники театру», - відмітив директор облмуздрамтеатру Ростислав Держипільський.

П’ятеро дітей віком від 5 до 10 років з притулку для неповнолітніх 28 лютого переглянули дитячу виставу «Хто загубив совість?».

Виставу «Кайдашева сім’я» у середу 3 березня разом з вихователями відвідали ще дев’ятнадцять дітей з притулку віком 10-17 років.

Крім того, представники ГО «Народний Спротив» подарували дітям молодшого шкільного віку подарунки із засобами індивідуальної гігієни. Старші діти отримали в подарунок ігри та канцтовари.

old_editor, 05.03.2010 14:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини