Всеукраїнський конкурс дитячої творчості

У зв’язку з відзначенням у 2010 році 150-річчя з часу видання «Кобзаря» Т.Шевченка та за рекомендацією Міністерства культури і туризму України проводиться Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «У вінок Кобзаря ми вплітаємо майбутнє» серед читачів бібліотек для дітей. Організаторами конкурсу є Міністерство культури і туризму України, Національна бібліотека України для дітей та обласні бібліотеки України для дітей.

Метою конкурсу є засобами книги і мистецтва сприяти юним читачам глибше розуміти роль Т.Г.Шевченка у розвитку національної і соціальної свідомості українського народу, розкрити красу і силу слова геніального сина України, сприяти формуванню в юних патріотизму та більш глибокому вивченню рідної мови.

Конкурс проводиться у три тури: перший (районний), другий (обласний), третій (підсумковий). Номінації конкурсу «Кращий малюнок до творів Кобзаря», «Краща вишивка», «Краще поетичне слово про Кобзаря», кращий прозовий твір на тему «Кобзар у моєму житті та у житті моєї родини».

У конкурсі беруть участь читачі – діти віком від 11 до 16 років. У кожній номінації обирається 5 призових місць. В обласній бібліотеці для дітей м. Івано-Франківська другий підсумковий тур відбудеться 9 березня 2010 року о 13.00 год на святі «Оборонець животворящої правди».

Організаційний комітет конкурсу «У вінок Кобзаря ми вплітаємо майбутнє»: голова комітету – Колодницька Т.С. (заступник директора), секретар комітету Локоташ Л.М. (завідуюча науково-методичним відділом), члени журі: Ботюк Б.М, Назарук Т.М., Костів М.Р., Ткачівський Я., Поліщук О., Худяк Л.М.

old_editor, 04.03.2010 17:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини