Оголошено конкурс на кращий салоган проти засмічення навколишнього природного середовища

Розпорядженням міського голови від 18.02.2010 р. № 68-р оголошено конкурс на кращий напис, вислів, речівку, які закликають не засмічувати навколишнє середовище.

Конкурс оголошено з метою активізації ініціатив громадськості щодо покращення санітарного стану міста Івано-Франківська, його екологічної безпеки, формування бережливого ставлення до навколишнього середовища.

До у часті у конкурсі допускаються усі мешканці міста без вікових обмежень. Роботи приймаються з 01 березня по 08 квітня 2010 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців 18, КП «Муніципальна інспекція з благоустрою», контактний телефон 75-01-56.

Роботи конкурсантів повинні відповідати таким вимогам: на конкурс представляються індивідуальні творчі роботи; усі роботи повинні бути написані державною мовою.

Кожна конкурсна робота повинна супроводжуватись прикріпленими наступними даними:

- прізвище, повне ім’я та вік автора роботи;

- домашня адреса;

- контактний телефон;

- назва місця навчання або роботи.

Критерії оцінки робіт:

- творчий підхід та відповідність роботи темі;

- художній рівень виконання, естетична цінність творчої роботи;

- майстерність виконання.

Для підведення підсумків конкурсу створюється конкурсна комісія із залученням профільних фахівців, яка до 12.04.2010р. визначає трьох переможців міського конкурсу в залежності від віку особи :

- учні загальноосвітніх навчальних закладів;

- студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів;

- мешканці міста старшої вікової категорії.

Найоригінальніші написи, які закликають берегти навколишнє середовище міста, не смітити і викидати сміття у відведеному місці будуть розміщені на сіті-лайтах міста. За зайняте перше місце вручаються цінні подарунки, а за друге та третє - дипломи.

old_editor, 27.02.2010 13:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини