Сільський голова Тюдова не віддає печатку: бюджетники не можуть отримати зарплату — Антонович

Сільський голова села Тюдів, ігноруючи постанову суду досі не віддає печатку, без якої в селі існують великі проблеми із реєстрацією шлюбів, народжених дітей та видачею заробітної плати. Робота місцевих органів влади фактично заблокована.

За словами депутата Тюдівської сільської ради Богдана Антоновича, після того, як у серпні місяці 2009 року, слідчими прокуратури було виявлено численні факти зловживання посадовими обов’язками сільською владою, в тому числі і її голови Василя Слижука, депутати сільської ради скликали позачергову сесію, на якій 15 із 16 депутатів висловилися за те, щоб усунути Василя Слижука із посади сільського голови.

«Рішення було передана у районні органи влади, які чомусь не зреагували, — говорить Богдан Антонович, — Тоді ми зібрали збори сільської громади, близько 200 чоловік, яка ухвалила рішення про те, щоб Василь Слижук передав печатку своєму секретарю, пану Довганюку. Проте він, не зважаючи ні на що, до сих пір печатку не віддав. Без неї ми не можемо ні зареєструвати шлюб, ні видати довідки. Особлива проблема полягає в тому, що ми не можемо видавати заробітну плату. Ми не можемо так жити далі».

old_editor, 17.02.2010 16:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини