Сільський голова Тюдова фальсифікував державні акти на землю та скоював напади на мешканців села

Кримінальні дев’яності повернулися. Принаймні так вважають жителі села Тюдів, Косівського району Івано-Франківської області, що сьогодні пікетують будівлю обласної прокуратури.

Причиною такої акції, за словами учасників, стало свавілля сільського голови Василя Слижука, який фальсифікував державні акти на землю та оформляв їх на підставних осіб. Маючи печатку сільської ради, він неодноразово одноосібно виносив рішення сільської ради без присутності самих депутатів.

Також, за словами свідків, сільський голова декілька разів скоював напади на мешканців села. Дмитро Колотило, який допомагав слідству, наразі знаходиться у лікарні з черепно-мозковою травмою, численними забоями та переломами.

Слідство, що проводилося в селі Тюдів, виявило багато таких фактів, проте з посади сільського голови Василя Слижука досі не звільнили. За приблизними підрахунками, сума збитків, завдана державі незаконною діяльністю Василя Слижука, складає близько одного мільйона ста п’ятдесяти тисяч гривень.

Мешканці села Тюдів налякані такою безкарністю та беззаконням свого сільського голови і кажуть, якщо сьогоднішня акція протесту проти свавілля влади не принесе результату, то вони мають намір поїхати до Києва.

old_editor, 17.02.2010 14:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини