З нагоди восьмого березня відбудеться фотоконкурс для жінок-військовослужбовців «Красуня у погонах»

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України розпочав фотоконкурс «Красуня у погонах - 2010», присвячений міжнародному жіночому дню 8 березня.

Взяти участь у ньому пропонується жінкам-військовослужбовцям, які служать у військових частинах, установах, навчальних закладах, що дислокуються у Західному регіоні України (Львівська, Рівненська, Тернопільська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька, Волинська області). До конкурсу допускаються портретні знімки (до трьох штук), на яких дівчата-військовослужбовці повинні бути обов’язково у військовому однострої. Ніяких обмежень за віком, військовим званням та посадою немає. Також потрібно вказати своє прізвище, ім’я та по-батькові, посаду, військове звання, установу, в якій проходите службу, та контактний телефон або адресу. Знімки приймаються до 5 березня включно. Після розгляду компетентної комісії будуть визначені переможниці, яких буде заохочено.

За більш детальними умовами щодо участі в конкурсі звертайтесь до офіцерів Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України в своїй області.

Підполковник Тарас Грень,

Західний регіональний медіа-центр МО України.



old_editor, 12.02.2010 13:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини