За останній час у вашому місті було підтримано дуже мало проектів і тому хочемо дати шанс усім, хто має цікаві ідеї— Відродження

Сьогодні в Івано-Франківську, в рамках ознайомчих зустрічей по Україні, презентував свою діяльність міжнародний фонд «Відродження», що входить до мережі фундацій Інституту Відкритого Суспільства, заснованого Джорджем Соросом.

«З часу свого заснування, а це 1990 рік, фондом було надано грантів на суму близько 100 мільйонів доларів США, — розповідає менеджер відділу із зв’язків із громадськістю МФВ Анастасія Гринько, — Цього року за нашої підтримки було видано 500 книг перекладів на українську мову зарубіжних видань».

За словами Анастасії Гринько, метою фонду є надання грантів на реалізацію цікавих проектів, що подаються у фонд та відбираються на конкурсній основі.

«Мені дуже приємно бути у Івано-Франківську, — каже Анастасія Гринько, — Але за останній час нами у вашому місті було підтримано дуже мало проектів і тому цього річ ми хочемо дати шанс усім, хто має цікаві ідеї та хоче їх реалізувати. У нас діють такі програми, як «Посилення впливу громадянського суспільства», «Громадське здоров’я», освітня програма, «Європейська програма», програми «Роми України» та «Схід-схід».

old_editor, 11.02.2010 15:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини