Для Януковича є необхідним здійснення бліцкригу, демонстрації повної перемоги — політолог про звернення Януковича

Заяви Віктора Януковича про те, що Юлія Тимошенко повинна якнайшвидше піти у відставку, а члени коаліції заявити про її призупинення, є не більше ніж морально-психологічним тиском, вважають політологи.

Так, за словами політолога Олександра Колядка, Янукович пробує здійснити тиск на Тимошенко з метою якнайшвидшого визнання нею своєї поразки та початку переговорів про можливо нову коаліцію в тому числі із Юлією Тимошенко.

«Для Януковича є надзвичайно необхідним здійснення бліцкригу, тобто демонстрації повної перемоги в усіх напрямках з метою ще більше деморалізувати суперника та переманити членів коаліції, — каже політолог, — Також якнайскоріше утворення коаліції та початок роботи нового уряду є надзвичайно важливим для того, щоб до виборів до місцевих рад не втратити своєї підтримки та закріпити свій успіх».

На думку політолога, в іншому випадку (затягування процесів формування коаліції та уряду) це може спричинити падіння рейтингу та недоотримання необхідних результатів на виборах до місцевих рад 30 травня, що значно ускладнить Віктору Януковичу та регіоналам життя.

old_editor, 10.02.2010 18:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини