Україна займає третє місце серед світових виробників порнографічної продукції — Василь Костицький

За словами голови Нацкомісії України з питань захисту суспільної моралі Василя Костицького, Україна постачає близько 80 % усієї світової дитячої порнографії.

«Це неприпустимо. Україна займає третє місце серед світових виробників порнографічного матеріалу, — каже Василь Костицький, — Річний оборот цього масштабного світового аморального бізнесу складає більше 2 мільярдів доларів».

Василь Костецький зазначив, що своєю діяльністю Нацкомісія з питань захисту суспільної моралі «наступає на горло порнографічному бізнесу».

«Окрім того, ми маємо дуже багато проблем у суспільстві. За статистикою, 59 % молодих людей готові зробити вчинки, які можна розцінювати, як виклик суспільству, 39 % готові переступити закон. Про що мова, коли в Україні майже один мільйон громадян хворі на алкоголізм, а більша частина дітей віком від 12 до 16 років хоч раз в тиждень вживає спиртне. Проблема існує також і на телебаченні, особливо кабельних мережах, проблема інтернету...», - каже Василь Костицький.

За словами Василя Костецького, Нацкомісія з питань захисту суспільної моралі не є моральним судом, а є тим фільтром, який допомагає вижити моральним устоям нації.

old_editor, 10.02.2010 17:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини