Einstein – офіційний представник Студії Артемія Лебедєва на західній Україні

20 січня 2010 року подарункова крамниця «Ейнштейн» (Івано-Франківськ, Україна) та «Студія Артемія Лебедєва» (Москва, Росія) підписали договір про співпрацю.

У рамках підписаного договору, крамниця «Ейнштейн» отримує право на продаж товарів «Студії Артемія Лебедєва» та набуває статусу офіційного представника на західній Україні. А це означає, що у подарунковій крамниці «Ейнштейн» буде представлено весь асортимент товарів за найнижчими цінами не лише у західному регіоні, але й дешевше ніж на офіційному сайті «Студії Артемія Лебедєва».

Відтепер, у «Ейнштейн» можна також зробити оптове замовлення товарів «Студії Артемія Лебедєва» за цінами основного постачальника.

Перша поставка товарів «Студії Артемія Лебедєва» для подарункової крамниці «Ейнштейн» відбулася 28 січня 2010 року. Оглянути та придбати товари у «Ейнштейн» можна буде з 2 лютого 2010 року.

Нагадаємо, Einstein – нова подарункова крамниця Івано-Франківська. У крамниці представлено широкий асортимент цікавих та оригінальних подарунків та сувенірів для молодих, активних та стильних людей. Крамниця Einstein знаходиться за адресою: ТК «Екстім-престиж», вул. Мельника, 2 (на розі вулиць І.Франка-Січових Стрільців-Мельника).

Довідка

Студія Артемія Лебедєва заснована у 1995 році. Сьогодні у компанії працюють більше 200 чоловік. Основні напрямки – промисловий дизайн, графічний дизайн, створення сайтів і проектування інтерфейсів. Компанія входить у велику одиницю дизайн-студій Росії.

Студія Артемія Лебедєва є засновником мережі магазинів подарунків у Росії, Україні, Латвії та США.

old_editor, 01.02.2010 14:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини