«Говерла» - «Кривбасбаскет». Ми відверто провалили гру у захисті, а у нападі все ж забили свої 70-ть очок — Мурзін

Івано-Франківська «Говерла» розпочала друге коло регулярного чемпіонату баскетбольної Суперліги з домашньої поразки від одного із лідерів - криворізького «Кривбасбаскету» 73:81.

Проваливши перші три чверті, в останній «Говерла» «розбила» гостей із рахунком 27-12, наблизившись до суперника на 8 пунктів. Спаркс та Кудрявцев по черзі закидали м’ячі на будь-який смак: і з-під кільця, і з дальньої дистанції, не забуваючи при цьому захищатись під своїм кільцем.

Втративши нитки гри, гості тільки із фінальною сиреною змогли полегшено зітхнути, адже якби в запасі говерлян було ще декілька хвилин, безперечно, підопічні Мурзіна перемогли б занадто розслабленого суперника.

Після матчу, головний тренер «Говерли» Євген Мурзін, був незадоволений діями своїх підопічних в перших трьох чвертях, при цьому відзначив віддачу та жагу до перемоги команди в останній.

«Ми серйозно готувалися до цієї гри, завдання було тільки одне – перемогти. Ми повністю розібрали дії суперника у попередніх матчах. Проте я був дуже здивований нашою сьогоднішньою грою у перших трьох чвертях, — каже Євген Мурзін, — В першу чергу відчувалося, що на цьому відрізку бажання перемогти сьогодні було більше у нашого суперника, саме по грі у захисті. Ми відверто сьогодні провалили гру у захисті, а у нападі все ж забили свої 70-ть очок. Зіграли, як і зазвичай для домашнього матчу, дуже нерівно, з певними сплесками. Незважаючи на виграний підбір зробили дуже багато помилок у нападі, а загалом – дуже нервово провели гру».

old_editor, 01.02.2010 14:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини