«Банк ідей» — це проект по залученню ідей молоді до розбудови області —Уляна Івасишин

Сьогодні в Івано-Франківську стартує проект «Банк ідей». Його організатори, Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області та Громадський рух «Молодь за зміни», стверджують, що теза «залучення ідей та потенціалу молоді до процесу державотворення» з цього дня отримує право на життя. Адже саме з неї розпочинаються всі нормативні документи, які стосуються молодіжної політики.

«Основна мета проекту – залучення ідей молоді до розбудови області, окремих громад, реалізація молодіжної політики в населених пунктах Прикарпаття», — говорить координатор проекту, в.о. заступника голови Молодіжної адміністрації Уляна Івасишин.

Для того, щоб запропонувати свою ідею, необхідно її відповідним чином оформити (проблема, яку ідея вирішує, мета, зміст, очікувані результати) та надіслати листом на адресу Молодіжної адміністрації:

76004, м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 640, Молодіжна адміністрація або електронною поштою: ma2020@ukr.net



Організатори проекту розглянуть кожну ідею. Всі вони будуть донесені до керівників райдержадміністрацій та міськвиконкомів через районні молодіжні адміністрації та молодіжні міськвиконкоми. Найкращі та найцікавіші ідеї будуть втілені в життя.

old_editor, 01.02.2010 10:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини