Внаслідок того, що бомжі хотіли помитися, пропаливши отвір в теплотрасі, без опалення залишилося 50 будинків — Косюк

Новорічні та Різдвяні свята завжди стають приводом для особливої уваги органів правопорядку, адже саме в цей період спостерігається значне підвищення надзвичайних ситуацій.

«Малакаві» стали відомі подробиці підпалу ліфту у новорічну ніч на вул. Молодіжній 36 та пошкодження теплотраси на вул. Довженка 4а.

«У новорічну ніч стався підпал у ліфті по вулиці Молодіжній 36, — говорить начальник міського УЖКГ Петро Косюк, — Внаслідок пожежі вийшло з ладу усе обладнання із першого по дев’ятий поверх. Тепер завдяки одному із мешканців під"їзду та його низькій культурі, хотів покурити в ліфті, люди ходять додому пішки».

Щодо аварії по вул. Довженка 4а., в наслідок якої без тепла залишилось 50 будинків, то Петро Косюк розповів, що винуватцями стали двоє безпритульних, які всього-на-всього хотіли помитися.

«Слід сказати, що у підвалах наших будинків у зимовий період багато безпритульних. Там вони знаходять собі теплу нічліжку, адже зірвати замок на дверях до підвалу не так важко, — говорить Петро Косюк, — В даній ситуації, враховуючи те, що не так давно ми замінили труби теплотрас на пластикові, за словами безпритульник, вони хотіли пропалити невеликий отвір в трубі, щоб помитися, а сталося те, що багато будинків на декілька днів залишилося без тепла. Обоє були затримані міліцією, просиділи у відділку декілька днів та були відпущені».

Наразі невідомо, хто відшкодує місту чималий збиток, який став наслідком чистоплотності наших безпритульних.

old_editor, 20.01.2010 15:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини