Піщано-соляна суміш при морозах не діє. Ми підготували на розгляд виконкому питання про відміну снігу та морозу у місті — Косюк

Складні погодні умови, що спостерігаються останніми днями у Івано-Франківську привели до значного погіршення стану вулиць міста та тротуарів. Але за словами начальника міська УЖКГ Петра Косюка , ситуація знаходиться під контролем.

«Піщано-соляна суміш діє до температури -5. Якщо температура падає нижче, то ця суміш вже не працює. Вона може використовуватися тільки, як абразив перед світлофорами, лежачими поліцейськими, тощо, — говорить Петро Косюк, — Зараз в місті працює 22 одиниці техніки. Також ми плануємо залучити додаткову техніку інших організацій. На вулицях Івано-Франківська в даний момент мобілізовано майже усіх двірників, а це майже 400 людей».

За прогнозами синоптиків такі погодні умови спостерігатимуться ще дві доби. Очікуються значні снігопади та пониження температури, що знову ж таки погіршить і без того поганий стан доріг міста.

Проте голова міського УЖКГ каже, що не варто панікувати і тим більше робити із снігу великої проблеми.

«Ми ж не можемо відмінити зиму? Хоча і підготували на розгляд міськвиконкому питання про відміну снігу та морозу у нашому місті», — очевидно, жартує Петро Косюк.

За його словами, вся техніка вдень розчищатиме магістральні вулиці, а уночі усі решта.

«Не було таких ситуацій, щоб не могла проїхати якась машина чи пройти людина, не було і не буде», — резюмував начальник міського УЖКГ.

old_editor, 20.01.2010 14:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини