9 березня в Івано-Франківську відбудуться ще одні вибори — проект Громадського Форуму

Протягом двох місяців, а саме: січня-лютого, з ініціативи Громадського Форуму Івано-Франківська в місті пройдуть вибори студентського мера. Переможець цих виборів стане заступником міського голови з питань молодіжної політики в разі перемоги кандидата від Громадського Форуму.

«Наше головне завдання звернутися до молоді, щоб вона не залишалася осторонь тих суспільних процесів, що відбуваються в місті, — каже голова Форуму Юрій Соловей, — Студентський мер - це проект максимально наближений до реальних демократичних виборів».

За словами Юрія Солов’я, молодь міста має дуже багато хороших ідей по покращенню життя, але зараз їх просто ніхто не чує.

«Кандидати повинні зібрати підписи в кількості 80 за свою кандидатуру, вони повинні представити передвиборчу програму, матимуть можливість дебатувати між собою і нарешті самі вибори пройдуть 9 березня з 9 до 15 години і будуть максимально наближеними до реальних виборів, — говорить координатор проекту Микола Грабовецький, — Переможцем стане той, хто набере більшу кількість голосів».

old_editor, 19.01.2010 19:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини