Тимошенко через свій адмінресурс хоче взяти питання видачі довідок для голосування вдома під свій контроль — Зварич

Багато суперечок після першого туру президентських виборів точиться навколо питання про зміну виборчого законодавства до початку другого туру. Проблемними питаннями є голосування на дому та внесення виборців до списків голосуючих на дільниці рішенням комісії.

Член Партії Регіонів Ігор Зварич вважає, що дещо змінити таки потрібно, але загалом змінювати виборче законодавство під час виборів є безглуздо.

«Я думаю, що будь-які політичні сили поставляться до такого негативно, — говорить нардеп, — Але дещо таки змінити потрібно, зокрема щодо видачі довідок людям для голосування на дому».

Ігор Зварич вважає, що бажання змінити законодавство ініціюється Юлією Тимошенко небезпідставно.

«Тимошенко через свій адмінресурс хоче взяти питання видачі довідок під свій контроль, — говорить Ігор Зварич, — Вона може як заборонити медичним установам їх видавати, так і дозволити».

На думку нардепа, якщо і змінювати законодавство, то потрібно чітко встановити якими мають бути ці довідки, та хто має право їх видавати.

«Давайте скажемо конкретно хто може ці довідки видавати та якими вони мають бути. Бо зараз і фельдшер в селі може видати довідку і виборець буде голосувати вдома», — підсумував Ігор Зварич.

old_editor, 19.01.2010 15:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини