Збоку окремих членів дільничних виборчих комісій були спроби вплинути на хід голосування — обласний виборчий штаб Олега Тягнибо

Івано-Франківський обласний виборчий штаб Олега Тягнибока завершив процес паралельного підрахунку голосів. У підсумку Олег Тягнибок на Прикарпатті здобув підтримку 4,94 % виборців, які взяли участь у голосуванні.

Підрахунок здійснювався по усіх 7-ми виборчих округах. Загальна явка виборців на Івано-Франківщині склала %. Найбільшу підтримку лідер націоналістів здобув в обласному центрі. Результат Олега Тягнибока в територіальному виборчому окрузі № 84 (м. Івано-Франківськ), за попередніми даними ЦВК став найбільшим не лише в області, але й по всій Україні 7,47 %.

Загалом систему спостереження за результатами виборів на Прикарпатті здійснювали понад 1900 членів комісій та 1500 офіційних спостерігачів. таким чином в області не було жодної дільниці, в якій не було б представників від Олега Тягнибока.

Вцілому вибори на Івано-Франківщині пройшли без значних порушень чинного законодавства. Проте збоку окремих членів дільничних виборчих комісій все ж були спроби вплинути на хід голосування. Зокрема порушення зафіксовані у Надвірнянському, Коломийському та Тисменицькому районах області. Усі вони були зупинені представниками від Олега Тягнибока.

Станом на 15.00 18 січня до Івано-Франківського обласного виборчого штабу надійшли протоколу з 95 % дільничних виборчих комісій.

old_editor, 18.01.2010 20:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини