Якщо по Україні виборці втрачають інтерес до свого волевиявлення,то на Прикарпатті маємо непогані показники свідомості громадян

За інформацією обласного КВУ, по всім виборчим округам Прикарпаття лідирує Юлія Тимошенко.

На 84 виборчому округу, а це місто Івано-Франківськ, ситуація така: лідирує Тимошенко, за нею йдуть Ющенко, Яценюк, Тігіпко, Тягнибок, Янукович і Гриценко. На 89 виборчому округу лідирує також Юлія Тимошенко. Слідом йдуть Яценюк, Ющенко, Янукович, Тягнибок і Тігіпко.

«Десь в такій послідовності і будуть розподілені позиції кандидатів по інших округах області, — говорить голова обласного КВУ Юрій Лесюк, — Слід зазначити, що йдучи на вибори, виборці вже знали за кого будуть голосувати. Якщо по Україні виборці втрачають інтерес до свого волевиявлення, то на Прикарпатті, як завше, ми маємо непогані показники свідомості громадян».

Також Юрій Лесюк повідомив, що всі суди області працювали вночі.

«За цей час звернулося в суди близько 300 осіб з різного роду скаргами, але зазначу, що вони були не ґрунтовними, щоб на їх тлі вчиняти якісь правові дії, — каже голова КВУ в області, — Що до голосування на дому, то у процентному відношенні ця цифра в середньому складає 4 %, хоча на деяких дільницях було і 10 %».

old_editor, 18.01.2010 19:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини