Робота ОВК №89 фактично зупинена попри кворум. Прийшла вказівка утримувати протоколи, щоб недодати голоси Тимошенко — Романюк

Розрив між Юлією Тимошенко і Віктором Януковичем більш ніж у 10 % є штучним і організований за вказівкою ЦВК, заявляють у БЮТ.

Як заявив довірена особа кандидата у президенти Тимошенко в Івано-Франківській області Юрій Романюк, окружні виборчі комісії у західних регіонах України «отримали вказівку від ЦВК притримати протоколи з мокрими печатками до 19 січня».

Таким чином, на думку Романюка, Партія регіонів отримає змогу маніпулювати цифрами і демонструвати громадянам свою перевагу над Тимошенко.



«Через утримування протоколів до результату Юлії Тимошенко не будуть додані голоси виборців із Заходу України, де вона є беззаперечним лідером»
, — сказав Романюк, повідомляє прес-служба БЮТ.

БЮТівець навів приклад «викривлення результатів волевиявлення громадян» у виборчому окрузі №89 (Коломия).

«Сьогодні о 10 годині ранку, коли ОВК опрацювала результати по 123 дільницям і розпочала «перегонку» електронного звіту до ЦВК, надійшла команда від куратора цього процесу в Івано-Франківській області Петра Коляди припинити будь-які дії до 12:00 завтрашнього дня», — сказав Романюк, додавши, що самим членам ОВК запропонували йти додому відпочивати.

«Таким чином робота ОВК №89 фактично зупинена попри кворум», — сказав Романюк, додавши, що за неофіційною інформацією, подібна ситуації склалася ще у кількох ОВК на заході країни.

Українська правда

old_editor, 18.01.2010 18:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини