22 мільйони гривень заборгованості у «Теплокомуенерго» складають «глухі» боржники — Ігор Прокопів

У 2010 рік комунальне підприємство «Івано-Франківськтеплокомуненерго» ввійшло з боргом у 56 мільйонів 446 тисяч гривень. Директор підприємства Ігор Прокопів каже, різниця боргу порівняно з минулим роком на аналогічну дату складає 27 мільйонів гривень, 10,2 мільйонів гривень з цієї суми підготовку до опалювального сезону та виконання програм попереднього року, 17 мільйонів гривень - касова різниця.

На перше серпня минулого року заборгованість населення складала 27 мільйонів гривень, на зараз - 22 мільйони гривень, говорить Ігор Прокопів, заборгованість зменшилась на 5 мільйонів.

Крім того, підприємство має найбільший борг за використаний природній газ - 57,7 мільйонів гривень, при рівні розрахунків 45 відсотків. Директор підприємства каже, що в основному заборгованість складає борг за теплопостачання - 59,9 мільйонів гривень.

Загальна заборгованість «Теплокомуненерго» - 60 мільйонів гривень, 34 з яких боргує населення та 22 мільйони - «глухі» боржники.

Ігор Прокопів зазначив, що з погашення боргів у підприємства спостерігається позитивна тенденція, тим більше, що міська рада йде на зустріч - підприємство звільнено від податків, від оплати ордерів на розкопки та інші, що суттєво допомагає розвитку «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Голова ОДА Микола Палійчук програму погашення боргів підприємства не лише похвалив, але й пообіцяв пролобіювати підтримку програм на обласних державних програмах фінансування.

old_editor, 15.01.2010 20:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини