Центр дітей та юнацтва за місцем проживання організує Різдвяні свята для школярів. В програмі - концерт та цікаві конкурси

У чотирьох мікрорайонах Івано-Франківська пройде свято «Новорічно-різдвяна феєрія», організатором якого є Центр дітей та юнацтва за місцем проживання.

Програма свята передбачає собою одягання новорічної ялинки, різноманітні конкурси, визначення переможців, святковий концерт. Переможці конкурсів отримають солодощі в подарунок.

«Ми вже закупили чотири живі ялинки, які будуть розмішені перед освітніми клубами «Юність» на Коновальця, «Мрія» на Хоткевича, «Сучасник» на Галицькій та «Прометей» на Вовчинецькій. Окрім конкурсів ми також організуємо для дітей концерт, у якому приймуть участь обдарована молодь міста, а також кращі шкільні колядницькі гурти», – розповідає директор Центру Леся Зваричук.

Кожен із заходів проходитиме 11, 12, 13, та 15 січня відповідно. Також, за організацією того ж центру дітей та юнацтва 14 січня на площі Ринок пройде концертна програма «Йде весела коляда».

old_editor, 05.01.2010 17:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини