В квартирах декількох будинків Франківська температура сягає 12-14 градусів. Це наслідок роботи невідомої фірми — Прокопів

На сьогодні в Івано-Франківську 11 будинків залишаються без гарячої води. На кількох вулицях міста трубопроводи теплових мереж не відповідають нормативам. Там замість потрібних 50мм труб встановили 15-20 мм. В квартирах декількох будинків температура сягає лише 12-14 градусів.

Про це сьогодні на оперативній нараді в міського голови сказала Тетяна Клочко, начальника служби швидкого реагування «15-80».

Як повідомив «Малакаві» директор ВАТ «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Ігор Прокопів, про те, що в місті є будинки без гарячої води, на підприємстві знають і роблять все можливе, щоб відновити гаряче водопостачання.



«Так, дійсно, така проблема існує. Але це все наслідок проривів. На даний час на місцях працюють наші служби і до кінця дня гаряча вода буде у всіх будинках за виключенням одного
, — говорить Ігор Прокопів, — Але гаряча вода буде і там найближчим часом. Щодо будинків, де відсутнє належне теплопостачання, то ситуація там така: це військові будинки, там дійсно міняли труби, але замовником виступало міське УЖКГ, виконавцем — невідома приватна фірма, яка і встановила такі труби. Теплокомуненерго до цієї ситуації не має жодного стосунку. Проте ми готові усе переробити в якнайкоротші терміни. Але для цього потрібно, щоб вони склали проект та кошторис робіт».

old_editor, 05.01.2010 17:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини