Дівчинка обпалила віко петардою й на сьогодні бачить на два ока. Контузії ока, як повідомляють деякі ЗМІ, немає — Гультайчук

Ще за кілька тижнів до початку Нового року у всіх торгових точках Івано-Франківської області масово продавалися різноманітні піротехнічні засоби для так званого «веселого Нового року».

Значна частина продавців піротехніки не мали ніякого дозволу на такий продаж та й якості новорічних вибухівок не могли гарантувати. В результаті, у Новий рік не обійшлося без нещасних випадків.

Як повідомляє начальник ЦГЗ УМВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук, один нещасний випадок стався у Снятині з 12-річною дівчинкою, яка на своєму подвір`ї запалювала петарди. Дитина була госпіталізована до обласної дитячої лікарні.

«Це єдиний випадок на сьогодні. Сподіваємося, що останній. До того ж, хочу спростувати інформацію, яка вже поширилася областю. Насправді, дівчинка обпалила віко й на сьогодні бачить на два ока. Контузії ока, як повідомляють деякі ЗМІ, немає», – повідомив «Малакаві» Василь Гультайчук.

Діагноз «контузія ока» спростовують й лікарі, які повідомили, що дівчинка одразу повернулася з лікарні додому.

За словами Василя Гультайчука, з початку року більше постраждалих від піротехніки не було. До того ж, у святкові дні значно посилилася робота патрульних служб у області.

old_editor, 05.01.2010 15:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини