Всі працівники бюджетної сфери вже отримали зарплати – голова ОДА

Сьогодні голова ОДА Микола Палійчук повідомив, що заробітні плати всім працівникам бюджетної сфери практично оплатили. З 113 мільйонів гривень дотацій, які надійшли в понеділок ввечері, 11 оплачуються в повільному режимі, зазначив Микола Палійчук.

Ще однією приємною новиною стало те, що за підсумками 6-12 місяців в область надійдуть близько 20 мільйонів гривень перевиконань від затвердженого бюджету на початок цього року. Микола Палійчук наголосив, що всі райони спрацювали позитивно, недовиконання лише у Тисмениці, Івано-Франківську та Болехів залишається під знаком питання.

Станом на 10 годину сьогодні ще не надійшло 37 мільйонів 473 тисячі гривень, які повинні б піти на оплату енергоносіїв, закупки бензину для карет швидкої допомоги, комунальні послуги , оплату підрядчикам за виконані роботи та медикаменти, каже голова ОДА,

Микола Палійчук переконаний, що лише через піднятий шум 28 числа, коли до області надійшло лише 30 % дотацій, надійшли вже ввечері того ж дня 113 мільйонів гривень. Хоч ще 37 мільйонів гривень не прийшли, а сума , яка є лише на оплату заробітних плат, Микола Палійчук сумнівається, що і вони б були, якби не піднятий галас.

old_editor, 30.12.2009 15:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини