Ніхто з кандидатів у президенти, які мають можливість використовувати адмінресурс, не нехтують нею – Іван Маруняк

Робочі приїзди довірених осіб кандидатів у президенти носять в собі агітаційний характер, попри заявлену форму робочого візиту.

Довгостроковий спостерігач за виборчим процесом в Івано-Франківській області Тарас Олендій каже, що нещодавно до міста Надвірна з робочим візитом приїхала довірена особа від кандидата у президенти Віктора Януковича Юрій Мірошниченко, про зустріч з виборцями писали як про візит народного депутата. Міська рада надала приміщення для зустрічі, але в ході візиту почалась агітація за представленого кандидата. Після зауваження, що це насамперед робочий візит, Юрій Мірошниченко відповів, що не згадуватиме на зустрічі про Віктора Януковича, і хоче поговорити про проблеми міста, говорить Тарас Олендій.

Представники виборчих штабів кандидатів юридично неграмотні і не вступають у боротьбу за виборців на полі передвиборчої агітації, каже Тарас Олендій.

Крім того, згідно дослідження, на Прикарпатті ніхто з кандидатів у президенти, особливо ті, які мають можливість використовувати адмінресурс – не нехтують нею, зазначив координатор довготермінового спостереження за виборами в Івано-Франківській області Іван Маруняк.

old_editor, 29.12.2009 20:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини