Івасютин звик цинічно нагинати депутатів фракції під будь-яке своє рішення, щоб депутатам доводилось його виконувати – Строїч

Вчора на сесії міської ради прозвучала офіційна заява від депутатів фракції Наша Україна, про те, що в середини фракції утворилось угрупування депутатів Народного руху України імені В’ячеслава Чорновола. До групи ввійшли Ліліана Семенович, Петро Строїч, Іван Онуцький, Олег Войтейчук та Михайло Маланюк.

Ліліана Семеновия заявила, що, мовляв, депутати не хочуть терпіти диктатури голови фракції Михайла Івасютина. Депутат міської ради Петро Строїч каже, що цілком згідний із такою заявою. За його словами, справа в тому, що колись Михайло Івасютин був головою Народного руху, тепер навіть не є його членом, відповідно не може приймати будь-яких рішень стосовно питань, які виносяться на сесію, а це йому не вигідно.

«Михайло Івасютин звик цинічно нагинати всіх депутатів фракції під будь-яке своє рішення, щоб депутатам доводилось його виконувати», — говорить Петро Строїч.

За словами депутата, до такої ситуації, яка склалась в міській раді, привели дії голови фракції Наша Україна, і саме він має нести відповідальність за свої дії.

Рішення ТВК про припинення депутатських повноважень Анатолієм Мельничуком може бути оскаржене останнім, говорить Петро Строїч, то його право, не погоджуватись. Щоправда, сам депутат не впевнений на сто відсотків, що це рішення було легітимним.

Щодо законності сесії, то за словами Петра Строїча, якщо вони мають совість, то оскаржувати його не будуть. Він каже, що якби не прийняли бюджетні питання, люди були б скривджені

old_editor, 25.12.2009 18:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини