«Пора для України жить», або Як Янукович згадував вірші Івана Франка

Сьогодні до Івано-Франківська з офіційним візитом прибув лідер Партії Регіонів та кандидат у президенти Віктор Янукович.

Особливої святковості та помпезності події надав оркестр, що грав з нагоди Дня міліціонера, який рухався центральною частиною міста прямо перед автомобілем Віктора Януковича.

Кандидат у президенти поставив вінок до пам’ятника Івана Франка, дав дуже оперативний вихід до преси. Все швидко та по плану, бо як зазначив сам Віктор Федорович, треба працювати.

На запитання журналістів, які ж слова великого поета Франка йому першими спадають на думку, Віктор Янукович після паузи, під час якої політик незручно усміхався, відповів що пам’ятає рядок із вірша Івана Франка « Не пора, не пора» : «Пора для України жить», — сказав Віктор Янукович.

На площі біля пам’ятника зібрались прихильники Віктора Януковича, серед них і пенсіонерки, які фанатично викрикували до кандидата, що лише в нього вірять як у майбутнього президента. Крім цього, одна із прихильниць подарувала Віктору Януковичу вишиту сорочку, жінка наголосила, що сорочка вишита у древніх орнаментах, свячена-пересвячена і принесе Віктору Федоровичу успіх, на що політик сказав, що руки у жінки холодні – нема кому зігріти.





old_editor, 17.12.2009 19:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини