Ми добровільно вступали в Народний Рух України і добровільно з нього вийшли. Вийшли ті, хто справді душею є рухівцем — Івасютин

Міська організація Народного Руху України фактично розпалася. Майже 80 % членів міської організації підписали заяву про вихід із НРУ.

В інтерв’ю «Малакаві» екс-голова міського проводу Народного Руху України Михайло Івасютин розповів, що таке рішення стало наслідком підтримки центральними органами Руху кандидатури Юлії Тимошенко на пост Президента, що суперечить позиції більшості його членів.

«Ще у 2008 році центральні органи Народного Руху прийняли рішення про співпрацю із Тимошенко, — говорить Михайло Івасютин, — Але таке їх рішення суперечить програмі та статуту партії, адже у Юлії Тимошенко зовсім інша ідеологія, і тому ми повинні були зробити свій вибір. Перший етап міської конференції відбувся ще у жовтні місяці, ми прийняли заяву про нашу підтримку діючого президента України Віктора Ющенка на майбутніх президентських виборах. А вже на другому етапі ми зробили те, що від нас вимагала конференція — про вихід членів Народного Руху із лав партії».

За словами Михайла Івасютина, заяву про вихід підтримало більше двох третіх членів краєвої ради та проводу.

«Із 24 членів проводу підписало заяву 17, із 58 членів краєвої ради — підписало 50. Ми добровільно вступали в Народний Рух України і добровільно з нього вийшли. На моє переконання вийшли ті, хто справді душею є рухівцем», — підсумував Михайло Івасютин.

old_editor, 17.12.2009 15:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини