Такер доповнює Фрейзера. З них вийде дуже перспективна пара — Пелех

Після поразки «Говерли» в матчі Кубку Суперліги від львівської «Політехніки», генеральний директор клубу Олег Пелех поділився з «Малакавою» своїми думками про причини невдалої гри команди в цьому матчі.

«Ми довго думали, як нам вийти на минулорічний рівень гри і в чому причини поганої гри у цьому сезоні, — говорить Олег Пелех, — Я думаю, що причина полягає в тому, що Патрік Спаркс і досі не може вийти на минулорічний рівень гри. Зараз Спаркс починає грати тоді, коли поєдинок уже підходить до завершення. Ми дуже надіємося на нашого першого номера, яким є, безумовно, Спаркс, але поки, повторюся, він ніяк не може знайти свою гру. Також поки немає психологічної впевненості у Ревзіна, трохи випадає із гри Кяушис».

За словами Олега Пелех, в останніх матчах «Говерла» починає демонструвати ту гру, яку хоче бачити і керівництво клубу і вболівальники.

«В останніх іграх ми починаємо бачити гру, непогану гру. Видно, що грати ми можемо і вміємо», — каже Олег Пелех.

Новачок команди Дерел Такер після прильоту до Івано-Франківська, за словами Олега Пелеха, тільки набирає форму.

«У Такера світла голова. Зараз він дуже допомагає команді, — говорить Олег Пелех, — А що буде, коли він повністю адаптується та набере форму? Не знаю, подивимось. Ми брали Дерела для допомоги Фрейзеру. Багато хто говорить, що вони будуть «тягнути ковдру кожен на себе». Це неправда. Вони один одному допомагають. Такер доповнює Фрейзера. З них вийде дуже перспективна пара».

old_editor, 16.12.2009 19:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини