За використання петард чи інших вибухових засобів застосовуватимуть штрафи – Василь Гультайчук

У Івано-Франківську наряди міліціонерів перевірятимуть місця торгівлі піротехнічними засобами на якість товарів та штрафуватимуть за використання петард у громадських місцях та місцях масового відпочинку.

Згідно розпорядження міського голови від 30.11.09 р. № 606-р з метою попередження нещасних випадків, заподіяння громадянам міста фізичної, психологічної та моральної шкоди у місті Івано-Франківську заборонено реалізацію в підприємствах торгівлі та використання у громадських місцях і місцях масового відпочинку петард та інших вибухонебезпечних пристроїв.

За словами начальника центру зв’язків з громадськістю обласного УМВС Василя Гультайчука застосування петард розцінюється як дрібне хуліганство, а відповідно і відповідальність за дії адміністративна.

«Якщо це будуть неповнолітні – відповідальність нестимуть їх батьки», — говорить Василь Гультайчук, і додає, що це порушення громадського порядку та створення дискомфорту громадянам.

В пік Новорічних свят за застосуванням піротехнічних засобів будуть слідкувати правоохоронці, і припиняти хуліганські дії з використанням петард.

old_editor, 04.12.2009 14:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини