Зловмисник, який цієї ночі пограбував видавництво Франківської єпархії УГКЦ «Нова зоря», ховався від міліціонерів у вбиральні

Начальник центру зв’язків з громадськістю обласного УМВС Василь Гультайчук каже, що особа злодія вже з’ясована: чоловік 86 року народження, житель Галицького району. Однак зловмисник вже попередньо суджений, цього року у вересні вийшов з тюрми, у 2007 році його посадили теж за крадіжку.

Злочинець зламав захисну ролету та двері в приміщення видавництва. Викруткою зламав скриньку пожертв та сейф, який знаходився в офісі. Скільки і звідки грошей було викрадено, сказати важко. Працівники редакції проводять інвентаризацію, говорить Василь Гультайчук, однак при арешті у злочинця було близько 2 тисяч гривень, викрутка та рукавиці.

Тепер, говорить Василь Гультайчук, арештованому світить серйозний строк. Враховуючи те, що він вже сидів за крадіжку, то згідно статті 185 йому загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.

Василь Гультайчук запевняє, що охоронна система видавництва ефективна, справа в тому, що затриманий не знав, що крім сигналізації в приміщенні є охоронець, який і викликав підрозділ міліції.

Зрозумівши, що територія оточена міліціонерами злочинець не придумав нічого іншого як сховатись у туалеті, де його знайшли собака з кінологом.

old_editor, 03.12.2009 20:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини