Райони Прикарпаття отримали команду готувати сценарії новорічних свят. Гроші на подарунки дітям будуть – Ковалик

Згідно розпорядження голови облдержадміністрації 19 грудня у районних центрах області та містах обласного значення відбудеться відкриття новорічних ялинок.

Значна кількість заходів буде спрямована на привітання з новорічними святами дітей-сиріт, дітей-інвалідів та дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей. Для них будуть організовуватися святкові концерти та вертепи, даруватимуть подарунки.

Як розповідає начальник служби у справах дітей Івано-Франківської ОДА Іван Ковалик, усі райони отримали відповідні розпорядження й приступили до роботи, до підготовки та розробки святкових заходів у школах-інтернатах, коло ялинки.

«Кожна дитина-пільговик отримає подарунки. Які це подарунки - вирішують відповідні служби в районах, але сума на їх закупівлю буде виділена досить значна», - каже Іван Ковалик.

Підготовка до новорічних свят розпочалася й у міській службі в справах дітей.

«Щороку ми організовували святкування для дітей пільгових категорій. Це було й у кінотеатрі «Люм'єр», у Ляльковому театрі, на Льодовій арені. Що буде цього року, ще вирішується. Але організація свят буде для дітей до 16 років», - розповіла заступник начальника міської служби у справах дітей Ірина Дутчак.

old_editor, 20.11.2009 13:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини