Прикарпаття: з понеділка розпочнеться навчально-виховний процес. Школярам і вчителям рекомендуватимуть ходити в масках

Сьогодні, на засіданні протиепідеміологічної комісії було прийнято рішення, що з понеділка школярі та студенти таки підуть до школи. З 23 листопада, як повідомляє управління освіти й науки, учні ходитимуть до школи в масках.

Проте, остаточне рішення щодо того, чи працюватимуть навчальні заклади з наступного тижня в області, буде відомо завтра після засідання Державної надзвичайної протиепідеміологічної ради.

«На випадок, якщо навчальні заклади розпочинають свою роботу, у нас вже є низка напрацьованого матеріалу, який зможе допомогти працівникам освіти оберегти дітей від нового спалаху захворювань. Такі ж напрацювання мають й відділи освіти», - каже Марія Бойко, заступник головного санітарного лікаря області.

Завтра на директорів та завідувачів освітніх закладів чекає нарада, на якій управління освіти й науки в місті рекомендуватиме, щоб школярі на навчання ходили в масках.

«Можливо, таке чекає й вчителів. Ми розуміємо, як це не зручно, але в цей період необхідно виконувати усі рекомендації лікарів. До того ж, усі освітні заклади будуть на контролі лікарів», - говорить начальник управління освіти Михайло Верес.

old_editor, 19.11.2009 19:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини