Федорак звільнив Коцабу з посади директора Музею визвольних змагань, а потім вибачився

Плутанина у музеї визвольних змагань триває й досі. Впродовж останніх місяців у музеї немає постійного директора. Нагадаємо, що останнім виконуючим обов'язки був Руслан Коцаба, якому після відкриття музею у Дем'яновому Лазі дали ознайомитися із заявою на звільнення.

«12 жовтня мене до себе викликав Володимир Федорак, начальник управління культури, й запропонував ознайомитися з моєю заявою на звільнення. Я, звичайно, висловив свою думку про все це. А ввечері пан Федорак зателефонував до мене й вибачився за свій вчинок, бо заява не була узгоджена з губернатором області», - говорить Руслан Коцаба.

За його твердженням, уже 20 жовтня начальник управління культури ОДА знову подав Коцабі заяву на звільнення, але вже узгоджену з губернатором Миколою Палійчуком.

Уся історія продовжується досі. Сьогодні останній день, коли колишній в.о. директора музею визвольних змагань Руслан Коцаба може подати заяву до суду про оскарження його звільнення. Саме сьогодні ця заява й буде подана.



«Думаю, я виграю цей суд. При будь-якому рішенні суду сторона, що програла справу, подаватиме до апеляційного суду. Це ще 2 місяці. А далі вибори, зміна влади. Деякі прізвища будуть боятися називати вголос, а Руслан Коцаба як був Русланом Коцабою, так ним і залишиться»
, - заявив Коцаба.

old_editor, 19.11.2009 16:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини