Якщо проїзд у громадському транспорті Івано-Франківська подорожчає, то усі пільговики їздитимуть безкоштовно

Міська Асоціація перевізників перед міським головою Віктором Анушкевичусом підняла питання про підвищення ціни на проїзд у міських маршрутних автобусах. Перевізники запропонували підняти ціну на проїзд з 1,5 грн. до 2 грн.

«Можемо зрозуміти перевізників. У зв'язку зі здорожчанням пального, ростом курсу валют та фінансовою кризою їх справа стає все менше прибутковою», - розповів начальник управління транспорту в Івано-Франківську Ігор Гнатів.

За його словами, Віктор Анушкевичус пішов на поступки перевізникам, виставивши свої умови. Згідно пропозиції Анушкевичуса, з 10:00 до 16:00 щодня пенсіонери та пільговики усіх груп будуть мати можливість їхати у маршрутних автобусах безкоштовно.

«Сьогодні перевізники проведуть нараду, у якій буде вирішено, чи підтримають вони пропозицію міського голови. А вже в п'ятницю будемо знати результат», - говорить Ігор Гнатів.

Він також зауважив, що в разі підвищення ціни на проїзд, повідомлення про це та про умови перевезення пільговиків буде розміщено у місцевих ЗМІ та у кожному автобусі зокрема.

old_editor, 19.11.2009 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини