Таксисти звернулися до міського голови із закликом відремонтувати дороги у місті

Як тільки випав перший осінній дощ, зразу стало зрозумілим, що влада за літо нічого докорінного в ремонті доріг не змінила, говорять івано-франківські таксисти.

Так за словами голови асоціації приватних таксистів Івано-Франківської області Романа Харука, вони звернулася до міського голови Віктора Анушкевичуса з проханням все ж обстежити місто на якість доріг та врешті якось поліпшити ситуацію, яка склалася.



«Ще весною міський голова в своєму інтерв’ю для ЗМІ сказав, що домовився з бізнесовою структурою, яка готова провести ремонт і реконструкцію доріг у місті. Загалом пропонувалось відремонтувати більше 80 вулиць
, - говорить Роман Харук, - Але до тепер нічого не зроблено. Багато ям, на деяких ділянках узагалі неможливо проїхати. Можна було хоча б ями залатати».

За словами Романа Харука, усіх івано-франківських водіїв перш за все лякає невідомість. Невідомість того чи дослухаються до них.

«Під час епідемії, коли не вистачало карет швидкої допомоги, ми з радістю почули заклик влади і погодилися розвозити лікарів по викликам. Тому думаю, і нас все ж повинні почути», - підсумував Роман Харук.

old_editor, 18.11.2009 18:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини