Яценюк спробував завоювати голоси виборців, використовуючи популізм. Така тактика не є ефективною — політолог

Проект «Арсеній Яценюк», на думку багатьох політологів,в є цікавим та одним із найзагадковіших на усьому пострадянському просторі. Але головним його недоліком є, перш за все, політична молодість та значні помилки у передвиборчій кампанії самого Яценюка. Політологи кажуть, що проти політика зіграли його «фірмові кольори» та популістські заяви.

«Маючи великий потенціал, команда Яценюка не змогла правильно ним розпорядитися, - говорить політолог Олександр Колядко, - Спочатку Яценюк позиціонував себе, як «помаранчева альтернатива», але зрозумівши, що у нього надто багато конкурентів, вибрав інший напрям. Він спробував завоювати голоси виборців, використовуючи популізм. На жаль, така тактика не є ефективною».

Політолог наголошує, що спрогнозувати подальші дії Яценюка дуже просто.

«Дану передвиборчу кампанію можна розцінювати також як і старт кампанії його блоку до можливих дострокових виборів в парламент, - розповідає «Малакаві» Олександр Колядко, - Щодо підтримки якогось із головних кандидатів у другому турі - то швидше за все Яценюк не підтримає нікого, оскільки така публічна підтримка когось із кандидатів змусить розчаруватися у ньому його електоральному активу».

old_editor, 19.11.2009 13:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини