Образ найбільш проросійського кандидата грає Януковичу на руку - політолог

Більшість передвиборчих програм кандидатів у президенти не сповнені креативних ідей, оскільки через економічну кризу кандидати не бажають витрачати зайві кошти на дорогих політтехнологів, розраховуючи переважно на свої резерви, вважають політологи.

Як вдало висловився в ефірі одного телеканалу соціальний психолог Олег Покальчук«Усі програми теперішніх кандидатів в президенти максимально узагальнені та мінімально змістовні».

Віктор Янукович, за словами політолога Олександра Колядка, у своїй кампанії використовує максимальну підтримку свого існуючого образу.



«Своїм високим рейтингом він завдячує не так власним рішенням та якимось діям, як провальній діяльності помаранчевих лідерів
, - говорить політолог, - Він зібрав біля себе великий протестний електорат. Янукович намагатиметься не робити непродуманих та зайвих кроків».

Політолог наголошує на тому, що образ найбільш проросійського кандидата забезпечує йому голоси традиційних проросійських виборців.

«А образ економічної стабільності, яка нібито була при Януковичу, привертає та привертатиме голоси розчарованих в теперішній владі громадян», - сказав «Малакаві» політолог Олександр Колядко.

old_editor, 19.11.2009 13:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини