У театрах міста відмінено усі вистави, але збільшено репетиції

Карантин сягнув і театрів Франківська. Згідно постанови про відміну усіх заходів відмінили й показ вистав театри міста.

Як розповідають працівники Облмуздрамтеатру ім. І.Франка та Театру ляльок ім. М.Підгірянки, у театрі оголошено карантин. Адміністративна та акторська група працюють у повному складі, за виключенням того, що не граються вистави.

«У нашому театрі проходять останніми днями лише репетиції. Не проводимо ні стаціонарних, ні виїзних вистав. Тепер у нас є час відновлювати вистави, що за певних причин поміняли своїх акторів», – розповіла заступник директора Театру ляльок ім. М.Підгірянки Світлана Януш.

Найближчим часом по закінченню карантину діти матимуть можливість побачити оновлені вистави «Алі Баба і сорок розбійників» та «Хома і щука».

«Вистави у нашому театрі усі відмінено, - розповідає Ростислав Держипільський, директор Облмуздрамтеатру. - Проте, це дає нам час посилено проводити репетиції нових прем`єрних вистав, які проходитимуть у грудні. Це казочка для дітей до Миколая та новорічних свят «Хто загубив совість» та комедія «Занадто одружений таксист», яка також планується на середину грудня».

old_editor, 06.11.2009 17:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини