«Краще підприємство для родини»: конкурс для успішних молодих підприємців

Розпочався Другий національний конкурс «Краще підприємство для родини», який проводиться за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства праці і соціальної політики України, Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва.

Основним завданням конкурсу, як розповіли в управлінні сім`ї та молоді, є визначити наскільки підприємець дозволяє своїм працівникам поєднувати роботу з сім`єю. Чи може працівник фірми реалізувати себе в повну міру на роботі і щоб це не заважало сімейному благополуччю.

«У конкурсі буде дві ланки учасників. Перша – це великі підприємства, а друга – малі й середні до 100 осіб. Це конкурс виключно для молодих підприємців до 35 років», – розповідає Ростислав Заремба, начальник управління у справах сім`ї та молоді.

Можливість у підприємців подати заявку на конкурс є до 1 грудня 2009 року, а результати конкурсу будуть оприлюднені уже в грудні 2010 року.

«Те, що підприємець подасть заявку на участь в конкурсі, уже говорить про те, що йому є що доброго повідати. Це може бути й дозвілля сім`ями, реалізація гнучкого графіку для сімейних людей, додаткова матеріальна допомога у разі потреб», — каже Ростислав Заремба.

Переможець буде нагороджений відзнакою міністерств, що проводять конкурс.

old_editor, 06.11.2009 15:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини