Литвин не виключає надзвичайний стан

Спікер Володимир Литвин не виключає введення надзвичайного стану у разі необхідності.



"Якщо ця біда (епідемія грипу) набуває масштабів, які потребують введення надзвичайного стану, то треба приймати відповідні рішення"
, - заявив він в ефірі 5 каналу.

"Все буде залежати від того, як просуватимуться події далі. Якщо буде продовжуватися процес з'ясування стосунків, то я думаю, що ефективних заходів буде вживатися мало, бо вони мають не сутнісне призначення, а для того, щоб сподобатися", - вважає спікер.

За словами Литвина, "неетично з будь-яких міркувань ставити питання про переривання виборчої кампанії, про вплив виборчої кампанії на ситуацію в Україні".

"Людям не до виборчої кампанії. Вони залякані далі нікуди. Не тільки епідемією грипу, а й інформаційними атаками, які виливають на людей", - наголосив він.

"Те що прийнято обмежити зібрання – це дозволяє двом або трьом людям не злазити з екранів і розповідати про те, як вони люблять український народ", - заявив Литвин.

"Я закликаю президента, прем’єра, лідера опозиції, представників інших політичних сил – давайте проведемо спокійну, зважену, якщо хочете закриту розмову про загальний стан країни", - вважає він.

Спікер наголосив, що "країна, за великим рахунком, банкрут".

"А далі публічно вийдемо на ті рішення, які потрібно прийняти", - додав Литвин.

Українська Правда
old_editor, 05.11.2009 14:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини