Звернення до парафіян представників церков

Дорогі і возлюблені в Христі брати і сестри. Багато наших близьких, рідних, колег по роботі і жителів нашого краю стурбовані тим лихом, яке прийшло до нас!

Закликаємо всіх вірних та духовенство до молитви і збереження спокою внаслідок поширення інфекції грипу та виникнення складної епідеміологічної ситуації на теренах нашої Батьківщини. Впродовж багатьох століть поширювалися різні хвороби, однак Церква завжди перебувала в спільному молитовному протистоянні разом зі своїми вірними. Завдяки Божій милості з плином часу було подолано масу хворіб, тому надіємось і уповаємо на Боже милосердя, щоб Господь Бог відвернув і це лихо від нашого народу, якщо Його така воля.

Найбільшою силою в боротьбі з хворобами є молитва та таїнства, тому що в таїнствах є присутній сам Спаситель. Пригадаймо, що завдяки щирій молитві люди зцілювалися від страшних недуг. Однак не забуваймо про застереження медиків щодо дотримання профілактики та гігієни, використання захисних засобів при спілкуванні у місцях великого скупчення людей.

Пам’ятаймо, тверда віра в Господа нашого Ісуса Христа допоможе нам подолати всілякі епідемії, незгоди і захистить нас від усіляких напастей, тільки моліться, відвідуйте Храми Божі, приймайте Тіло і Кров Господню, моліться щиро, моліться всім серцем і душею. Впустімо в свої серця Христа який за кожного з нас віддав своє життя і воскрес, і Він прийде, і втішить кожного з нас.

Повідомляємо, що кожного дня о 09.00 год. в храмах області проводитимуться Богослужіння, Молебні до Матері Божої з Передзвонами для подолання епідемії.

Митрополит Галицький кир Андрій, керуючий Івано-Франківською єпархією УАПЦ

Єпископ-ординарій Івано-Франківської єпархіїУГКЦ

кир Володимир Війтишин



Архиєпископ Івано-Франківський і Галицький кир Іоасаф, керуючий Івано-Франківською єпархією УПЦКП



Єпископ-ординарій Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ кир Миколай Сімкайло



Єпископ Коломийський кир Іоан, керуючий Коломийською єпархією УПЦКП

Єпископ Івано-Франківський кир Пантелеімон, керуючий Івано-Франківською єпархією УПЦ

old_editor, 05.11.2009 12:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини