З реанімації міської дитячої клінічної лікарні переведено у відділення планового лікування 5-тьох дітей. Їх стан покращився

4 листопада 2009 року відбувся брифінг міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з приводу епідеміологічної ситуації в місті Івано-Франківську.

За минулу добу, 4 листопада, з симптомами ГРВІ та грипу до медиків у Івано-Франківську звернулись 1829 мешканців міста. Зокрема, було зареєстровано 1072 випадки захворювання на ГРЗІ у дорослих та 596 випадків у дітей. Тоді як на грип протягом минулої доби захворіли 125 дорослих та 36 дітей.

На 4 листопада у стаціонарах міста з пневмоніями різного ступеня важкості перебувають 602 пацієнтів. Протягом минулої доби, вівторка, 3 листопада, було госпіталізовано із пневмоніями 46 осіб, з них 26 – дорослі, 20 – діти.

На сьогодні, 4 листопада у Івано-Франківську було загалом зареєстровано 1606 випадків захворювання на грип та 18263 випадки захворювання на ГРВІ.

За минулу добу було зареєстровано 2 летальних випадки на території міста Івано-Франківська. Загальна смертність по місту склала 3 осіб.

Також Віктор Анушкевичус повідомив, що з реанімаційного відділення міської дитячої клінічної лікарні було переведено у відділення планового лікування 5-тьох дітей, стан яких протягом останніх двох діб стабілізувався та істотно поліпшився. Окрім того, було сказано, що сплеску захворюваності серед лікарів наразі немає.



old_editor, 05.11.2009 13:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини