Ющенко може набрати 7 % - політолог

За прогнозами деяких політологів, Віктор Ющенко може набрати на майбутніх президентських виборах до 7 % голосів виборів. Цього він може досягти при вдалому поводженні під час передвиборчої кампанії.

«Правильно вибраний акцент агітації, не як у Яценюка, що не заснований на критиці, дасть Ющенку певний шанс. На даний час він позиціонує себе, як моральний кандидат, - говорить політолог Олександр Колядко, - Арсеній Яценюк же вибрав собі роль рятівника тоді, коли уже немає куди «згущувати фарби. Після 2006 року усі передвиборчі войовничі програми зазнали краху».

На думку політолога, Віктор Ющенко іде на вибори з кількох причин.

«Перш за все він хоче підготувати електорат «Нашої України» до майбутніх парламентських виборів, які, напевне, достроково пройдуть у травні. Також діючий президент ніби надсилає лист суспільству про те, що він не здається і з великої політики не йде. Його програма базується на новій конституції, що, на його думку, є вирішенням усіх проблем», - розповів «Малакаві» політолог Олександр Колядко.

Також за його словами, ще до першого туру слід очікувати зняття низки кандидатур у підтримку тих чи інших кандидатів. І першим з них може бути Юрій Костенко.

old_editor, 29.10.2009 16:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини