Боротьба сьогодні буде йти не між особами, а між ідеологіями – Роман Шевчук

Не уникає засідання прес-центру постійний учасник зустрічей між представниками передвиборчих штабів Роман Шевчук, заступник голови обласної організації партії Наша Україна.

Політична сила Наш Україна підтримує кандидата у президенти Віктора Ющенка, говорить Роман Шевчук, і буде працювати на те, щоб він став президентом.

Боротьба на передвиборчому полі буде не міжособистісна, а міжідеологічна, говорить Роман Шевчук. «Ми вважаємо, що основне сьогодні боротьба буде йти не між особами, а між ідеологіями, куди ми хочемо йти – в Європу, чи в Росію», - каже Роман Шевчук.

Робота над формуванням штабів триває, повідомляє заступник голови обласної організації партії Наша Україна, і зазначає, що Віктор Ющенко не йде зокрема від партії, а як самовисуванець. «Як партія НУ ми не будемо створювати штаб партійний, ми одні із тих політичних сил, які будуть працювати на те, щоб Віктор Ющенко пройшов в другий тур, можливо, і виграв ще в першому турі», - говорить Роман Шевчук.

Роман Шевчук вважає, що на даний час лише невеличка кількість партій мають свою ідеологію. Зокрема Віктор Федорович має ідеологію проросійського спрямування. Роман Шевчук припускає, що в разі ситуації, якби всі відомі кандидати зняли свої кандидатури, то і ПР і БЮТ без свої лідерів розваляться, вони не зможуть проіснувати, бо партії сформовані на лідера.

«Ми (Наша Україна) говоримо про ідеологічне спрямування партії. Хочемо навести порядок в державі авторитарним методом, скільки чоловік посадити в тюрму, а решта – як скаже керівна і спрямовуюча партія, хочемо розбувати країну як європейську державу, ми не маємо права втратити європейські демократичні цінності, які ми здобули на майдані», - резюмує Роман Шевчук.

old_editor, 28.10.2009 18:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини